Y

Összesen: 9 oldal.
1. Yacht magazin - A hajós újság weboldala. Motorosok, vitorlások, hajómotorok bemutatója. Versenyösszefoglalók. Korábbi lapszámok cikkei teljes terjedelmükben. Kérdések-szakértői válaszok. Használt hajók hirdetései.
2. Yachtport Keszthely kikötő - A legmodernebb stégrendszerrel felszerelt vitorláskikötő, étterem, jakuzzi, játszótér, parkoló a Balaton fővárosában Keszthelyen.
3. Yahoo! Groups : klezsei_gyerekek - Egy levelezőlista a moldvai csángó gyerekek részére.Ide feliratkozhatnak azok a fiatalok, akik szeretnének levelezni ezekkel a gyerekekkel.
4. Yahoo! Kereső - A Yahoo keresője, ami alapvetően a Teoma keresőből lett továbbfejlesztve
5. Yardstick - Vitorlás kupa, ahol a vitorláshajók és legénysége versenyeznek egymással. Aki szereti a vitorlázást, hajózást, az csatlakozzon hozzánk.
6. Yasmina - Hastánc oktatás - tanfolyam és tábor.
7. Yeloprint Kft. - Reklámújságok, színes prospektusok, turisztikai kiadványok, kereskedelmi, művészeti katalógusok, ragasztókötött és keménytáblás könyvek előállítása.
8. YES Sails - Magyarországi képviselet.
9. Your Profile Management Consulting Group Kft. - A P&Bert csoport tagjaként a cég munkaerő-közvetítésre és munkaerő-kölcsönzésre szakosodott. A vállalati hierarchia középső és alső pozícióiba keres munkatársakat.